Program aerobic

Zona Cardio şi Aparatelor de Forţă
Pentru a vă oferi cele mai bune şi eficiente antrenemente, în cadrul Arena Fitness Club veţi găsi cele mai bune echipamente sportive, care au un design atragator şi uşor de folosit în acelaşi timp, chiar şi pentru un începător.
La prima vizită în cadrul clubului, vă rugăm să vă stabiliţi o programare cu unul dintre instructorii noştri pentru a vă crea un profil de antrenament personal în funcţie de nevoile dumneavoastră.
Zona Aerobic
Sunteţi jucător de echipă? Dacă răspunsul este da, avem soluţia care vă va oferi rezultatele pe care le căutaţi într-un mediu dominat de spiritul de echipă.
O varietate de lecţii de aerobic sunt disponibile pe parcursul fiecărei zile, pentru a vă distra şi pentru a acoperi nevoile dumneavoastră. Step, Dance, Gym Ball, Tae Bo, Pilates, sunt doar câiteva dintre alegerile pe care le aveţi la dispoziţie. Trebuie doar să urmaţi indicaţiile instructorului şi acesta vă va purta într-o lume care vă va încânta simţurile.
Studio Spinning
Un exerciţiu ce îmbunătăţeşte rezistenţa cardiovasculară ce se desfaşoară într-o sală cu biciclete speciale şi cu un instructor specializat.
Activităţi de grup
Programe de antrenament în circuit cu grupuri mixte de persoane şi nivele de pregătire diferite.
Antrenamente Personale
Pentru motivaţie, siguranţă, eficienţă şi o dieta corespunzătoare aveţi nevoie de unul dintre antrenorii nostri, cel care reprezintă calea sigură către succes. Antrenament personal în cadrul Arena Fitness Club înseamnă mai mult decât realizarea unei fişe de antrenament.
Evaluare personală
La prima vizită în cadrul clubului, vă puteţi stabili o programare cu unul din instructorii noştri pentru a vă face o evaluare completă şi pentru a vă crea un profil de antrenament în funcţie de nevoile dumneavoastră.
Wellness Cafe
În cadrul Wellness Cafe veţi găsi o varietate de băuturi şi suplimente nutritive care vin în sprijinul antrenamentelor dumneavoastră.
Sauna
Este locul ideal unde vă puteţi relaxa dupa o zi încărcată, locul unde vă fortificaţi inima dar şi cel mai bun mod de îmbunătăţire a calităţii pielii prin eliminarea toxinelor.

Accesul se face pe baza abonamentului care poate fi individual sau corporativ.